* * * Bewijs: En wat doet Boer & Croon met deze agent? (deel 3)

In 2008, I was working for a Dutch consulting firm. For our 30-years-lustrum we went away for the weekend with all personnel. It was well organized and amazing, yet somehow my colleagues just were unkind to me the whole weekend, and I did not know why. It turned out that my ‘gang stalking’  surveillance programme had forced this company to treat me bad for the weekend. Apparently, a Dutch firm thus has no choice but to comply with this ‘state interference’ in the life of a normal citizen: me!  Luckily they made pictures. I now have proof, Dutch secret agents were behind all this: pictures! Pictures of this man quietly spying on me in Spain in 2008. Pictures of the same man in official work outfit at the municipal office in Amsterdam 2013. That is no coincidence.  

De ambtenareneed & onschendbaarheid kost veel teveel: niet van deze tijd.

11 7

Op de eerste avond van het Boer & Croon weekend, hebben alle medewerkers ‘s avonds gegeten in een Spaanse hacienda, ver buiten Sevilla. Het was een hacienda in ‘the middle of nowhere’ special afgehuurd voor de medewerkers van Boer & Croon. De enige aanwezigen in deze hacienda waren de medewerkers van Boer & Croon en wat horeca-personeel van de hacienda. Tenminste, dat zou zo moeten zijn.

Desondanks hingen er twee types rond, die in feite nergens echt bij hoorden. Later bleek, dat juist zij het stalkerige gedrag van ‘mijn collega’s’ hadden gecoordineerd. Zij werkten niet bij Boer & Croon. En het waren ook geen lokale Spanjaarden die bij de hacienda hoorden. Waarom zou ik door Nederlandse agenten in Spanje gevolgd worden? (NB dit is 3 jaar voor ik mijn roman Dag Licht schrijf, het boek met anonieme hoofdpersonen…) 

9 Sevilla 068

Nogmaals, ik word sinds 2000 in zeer ernstige mate gestalkt, hoewel ik nooit aan iemand ook maar iets gezegd heb, over wat ik gezien heb in Bangkok, 6 december 2000. De Nederlandse staat mag aan mij uitleggen, waarom ze al die jaren ‘speciale agenten’ achter me aansturen, wetende dat je iemands leven (mijn leven!) hiermee volledig kapot maakt. Dit is het bewijs. Ik wil nu uitleg. Ik wil nu excuses. En ik wil nu mijn leven terug.

Lees ook deel 1 over Demmink (link) en deel 2 over de rest van het weekend weg (link). En dit blog laat foto’s zien van het gehele gang stalking liquidatieteam bij Boer & Croon (link).

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Image | This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Demmink, international, Koningshuis, Politiek, Privacy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to * * * Bewijs: En wat doet Boer & Croon met deze agent? (deel 3)

 1. jimmypimmy says:

  Er is geen enkele uitleg die zij kunnen geven van waarom die “speciale agent” daar was? Nee? ok! Nou, dan is het wel duidelijk. Het is bewijs dat ze je jaren gevolgd hebben en met best een flink budget, centen zeg (Spanje, weekendjes weg, meerdere agenten). Haha, als ik AIVD-er was zou ik jou ook wel willen volgen naar alle luxe uitjes van je werk. 🙂 Leuk voor hullie. Niet zo fijn voor jou. Hoe reageerden je collega’s?

 2. Maar dit duurt dus al jaren. Het kost weet ik nie hoeveel. We hebben geen geld om de voedselbanken van genoeg eten te voorzien en ondertussen is half de amtenarenclub bezig met hobbies van het koningshuis. Ik weet niet eens of dat linkse of rechtse hobbies zijn. Hobbies! Hobbies die niet kunnen! En weten ze dat ook allemaal bij de politie? Of maakt het ze helemaal niets uit? De ambtenareneed moet op de schop.

 3. hubert says:

  Zojuist even beide foto,s door gezichts herkenning gehaald maar beide heren zijn niet de zelfde op 7 punten o.a gewicht haar inplant ect ect zit een enorm verschil.

  • maudoortwijn says:

   gewicht en kapsel willen er wel eens anders uitzien over de jaren heen, juist in stressvolle tijden.

   Welk programma gebruik je?

 4. “Welk programma gebruik je?”

  DEZE denk ik;
  “Door dit soort mensen serieus te nemen in je programma wordt je site in 1 keer waardeloos. (ik ben dan ook van mening dat jij Maud hier mede debet aan bent!) Niet voor iedereen, maar de sceptici kunnen nu telkens het verhaal van Maud [of soort gelijke verhalen] voor je voeten gooien als je in het openbaar verteld over dit soort praktijken. En iedereen [de kudde] begint dan gelijk te lachen en niemand zal meer verder naar je verhaal willen luisteren. Dat is 1 van de tactieken van de elite om je andere verhalen ongeloofwaardig te maken. Ik heb altijd veel respect voor Arend gehad en dat zal niet veranderen.Dus begrijp me niet verkeerd, deze reactie is niet bedoeld om Arend naar beneden te halen, maar om mensen wakker te maken. Wees niet te goed gelovig en doe vooral een klein beetje onderzoek voor je iets van anderen aanneemt. In dit geval was het even googelen naar het boek daglicht en een stukje tekst lezen om er snel achter te komen dat Maud Oortwijn 1 of ander goedkoop verhaalvertelsterje is die geld wil verdienen en tegelijk de pedo-verhalen belachelijk wil maken.” (BRON)

  • maudoortwijn says:

   Mijn analyse: Doordat Arend met de kwestie Ben vd Brink is klemgezet, heeft hij mijn verhaal niet volledig durven steunen openlijk. Het resultaat was, dat alle trollen er snel opgesprongen zijn, om het in discrediet te brengen. Daarna gelooft de gemiddelde Argusoog bezoeker het niet zo snel meer en ontstaat er een negatieve sfeer rondom iemand (rondom mij). De negatieve berichten op de site van Argusoog hielden lang aan. Weinig mensen durven het dan nog voor je op te nemen. Het doel van de trollen is bereikt. Trollen hebben niet als doel om nieuwe media in discrediet te brengen (ze zijn wel blij met de sites waarop alle kritische burgers even langskomen, het is handig voor ze). Trollen hebben als doel om de echt gevaarlijke verhalen onderuit te halen (kleine problemen worden gesteund door trollen om geloofwaardigheid te krijgen in de communitý; grote bedreigingen worden gelijk door een groepje trollen weggewerkt).

   Arend, die mij in een persoonlijk gesprek juist wel leek te geloven (was mijn inschatting), zal ervan gebaald hebben. Wellicht heeft dit een rol gespeeld in zijn behoefte om eens na te denken over zijn rol en wat hij wil. Natuurlijk kan ik niet in zijn hoofd kijken. Hij kan ook onder andere “druk staan”. Als journalist in de nieuwe media is het lastig om te bepalen of je iets steunt of niet. Het is bijna altijd risicovol. Waarom denken jullie dat de “oude media” zo weinig kritische verhalen brengt?

   Hoe dan ook: Vanuit de rvd zou het oerstom zijn om iemand met dit verhaal naar buiten te sturen. Er is geen serieuze spindokter die het zou doen, met enkel als doel “jullie” alternatieve media onderuit te halen. En mijn boeken, daar verdien ik amper op. Als je er even over nadenkt, snap je dat het iemands financiele positie weinig goed doet, als je een verhaal schrijft over de Koninklijke familie en pedonetwerken.

   Ook op mijn blog reageren veel trollen. Dat is hoe er gewerkt wordt. Aan de lezer om er doorheen te prikken en altijd zelf te blijven nadenken.

 5. Hubert says:

  Welk programma:
  Een programma wat mega-tags en exif gegevens van foto,s meet de waarde van foto,s van opgeslagen personen in een data-base. En helaas niet beschikbaar voor particulieren.

  • maudoortwijn says:

   Dus Hubert, Als jij echt goede bedoelingen hebt, kan je me helpen uit te zoeken wie deze mensen zijn. Ik weet zeker dat zij meedoen, heb alleen de namen/IDs niet. Ik zou je erg dankbaar zijn.

 6. AIRVD says:

  Wij zijn altijd te overtuigen maar dan moet je met bewijs komen. Want er is geen bewijs alleen jouw verhaal en dat zegt helemaal niets gezien andere verhalen van jou die op z’n zachts gezegd voor geen meter kloppen. Wij hebben bijvoorbeeld om extra bewijs gevraagd: de exacte plek van het cafe in Thailand (straat weten we). Dat wil je niet geven, dat is vreemd.
  Verder valt het op dat je hele erg overdreven vorm van paranoïde hebt, iedere boom is verdacht en ons inziens is dat weer verdacht. En dat jouw agenda precies samenvalt met die van Micha Kat en Demmink en in een radio-uitzeding versprak Kat zich door te zeggen: ik zeg ALTIJD tegen Maud waarop jij hem snel corrigeerde door te zeggen hem niet zo goed te kennen of iets dergelijks.

  Deze reactie zal wel weer niet geplaatst of verwijderd worden en dat zegt ook weer veel want wij zijn WEL oprecht op zoek naar de waarheid,

  • maudoortwijn says:

   1) De precieze plek geef ik niet, omdat ik nog niet goed weet waarom ik daar veilig weggekomen ben. De binnenstad van Bangkok is behoorlijk “under control”. Ik vermoed dat mijn hostel manager me geholpen heeft en dan zou hij in de problemen komen. Misschien dat ik me over een tijdje bedenk, maar nu niet.
   2) Die opmerking van Micha vond ik ook raar, vandaar mijn reactie. Sinds kort heb ik hem 2 keer ontmoet. We zijn met dezelfde dingen bezig, das waar.
   3) Paranoia? Ja. Maar dat maakt het niet minder waar. Als je gezien hebt wat ik zag, dan gebeurt dit met je leven. Ik ben juist jaren te naief geweest, denkende dat het wel over zou waaien, niet willen geloven dat ik continue gevolgd werd.

   Doe gerust een tegenonderzoek en controleer mijn werk. Ik weet dat ik dit niet verzin, maar het is gewoon lastig om alles alleen uit te zoeken, dus zoek gerust mee.

  • maudoortwijn says:

   Er is wel degelijk bewijs. Lees mijn website. Dankjewel!

  • maudoortwijn says:

   Welk verhaal van mij klopt volgens jou van geen meter? Kom aub met gefundeerde kritiek, want daar kan ik wat mee.

 7. jimmypimmy says:

  Het is duidelijk dat de AIVD of politie-speciale-dienst je al jarenlang volgen en niet zo n beetje ook. Dit bewijst niet dat het Bangkok verhaal klopt, maar als zij geen logische verklaring hebben waarom ze je dan volgen al die jaren, nou, dan denk ik dat het Bangkok verhaal kan kloppen.

  Wie is die Bertholee eigenlijk. Moet ik die kennen?

  Ik ben bang dat de AIVD nu heel hard werkt om een dossier in elkaar te flansen, waaruit blijkt dat jij al 10 jaar in de coke business zit ofzo. Dan hebben ze een reden! Ik zou maar uitkijken als ik jou was. Houdoe …. Jimmy

 8. AIRVD says:

  Autoreparartie verhaal, waarschijnlijk heeft Turkse monteur gewoon motor vervangen. Waarom zouden ze zoveel moeite doen door motor te vervangen zoals jij beweert? Totaal onlogisch. Rioleringsverhaal zelfde geval, bij zo’n oud huis is dat gewoon normaal, huis heeft nou eenmaal onderhoud nodig maar dan beweren dat ‘zij’ dat gedaan hebben terwijl je toch een goed stel hersens zouden moeten hebben gezien je loopbaan. Dus ergens klopt er iets niet.

  • maudoortwijn says:

   1) Beatrix betaalt ze belachelijk veel, dus dan is het regelen van sabotage aan de auto een kleine moeite (met een team dat er een dag/nacht aan werkt).
   2) De gaten in de riolering zijn doelbewust geboord in mijn eigen kelder en dat is priveruimte. Dat zijn geen gaten die ontstaan uit normale schade.

 9. Sander says:

  Dag Maud,
  Ik geloof je niet. Ik volg je sinds Dag licht, eind 2011. Ik sta er echter wel voor open om me door je te laten overtuigen. Je carrièregang en levensloop intrigeert me. Onder welke voorwaarden sta je open voor een ontmoeting?

 10. Jim de Pim says:

  Die Sander moet je nooit mee afspreken. Dat klinkt voor mij al als een gluiperd. En ik ben een man met weinig eisen, al zeg ik het zelf ! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.