En hier zijn ze in overleg over MIJN tuin en klimop

SAM_5161 SAM_5158

Dit zijn ze. De foto’s zijn met een ouderwetse analoge camera gemaakt, dus negatieven zijn er. Hier twee van mijn buren in overleg hoe ze samen mijn tuin zullen snoeien cq. aanpassen aan hun wensen. En rechts het resultaat, met gesnoeide takken die de rest van de begroeiing vernielden. Ik wist van niks. De rest van de buurt regelt dat achter je rug om, wetende dat ze er mee wegkomen. De achterbuurvrouw glimlacht alleen en raadt me aan om “dan maar de politie te bellen, he!”. Ze weet dat ik dit niet kan. Omdat ze er allemaal aan meedoen (burgerinformanten), kunnen ze makkelijk openlijk mijn tuin bewerken.

Ja, deze buurman is dezelfde, als degene die kwam opdagen in De Jaren, terwijl ik aan de koffie zat met Micha Kat. Gewone buren dus, die allemaal meedoen met het Bea-stalkings team. Tegen de koninklijke familie zeg je geen “nee”. Deze foto’s zijn van 22 mei 2013.

O, als deze buren liever met een balkje staan, wil ik dat op verzoek best aanbrengen. Omdat ik ze niet betrapt heb op echt crimineel gedrag, zet ik ze nu zonder balkje online.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Gallery | This entry was posted in Bangkok, Maatschappij, Privacy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to En hier zijn ze in overleg over MIJN tuin en klimop

  1. jimmypimmy says:

    Dat jij omringt wordt met ‘niet zulk fijn volk’ is wel bewezen nu. De link met bea wil ik geloven (vooral die verhalen over Bernard die her en der de ronde doen, jesus!)… maar bewijs van het fantastische koningshuis a la edwin de roy de klapmetmolenwijn…. dat wil ik nog zien! maar meid, wat maak jij wat mee. volhouden he! alleen met volhouden, kom je er wel. respect.

  2. met kiekjes. goed gedaan meissie.

  3. Agent Orange says:

    Leugens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.