De politie neemt geen aangiftes aan (deel 2)

vacaturejobs_politie_04The police is obliged to take-on any formally reported crime. But, in case it concerns the royal family: they refuse to do so.

De politie neemt altijd aangiftes aan. Er is één uitzondering: als het gaat om de Koninklijke familie. Dan gelden de gebruikelijke regels niet. Dat is vreemd.  -Hoe is dat gegaan?

In november 2011 heb ik deze aangifte per aangetekende post toegestuurd aan de politie in Amsterdam en aan burgemeester Van der Laan (zie attached 2011 aangifte). Na jarenlang mijn mond te houden over de ‘kwestie Bangkok’ en de Koninklijke familie hiermee een enorme dienst te bewijzen (dacht ik), hield de agressieve stalking tegen mij niet op. Dit kon alleen maar heel slecht voor me aflopen. Ik zag -na meerdere brieven aan politiek Den Haag- geen andere optie dan stappen te nemen, aangifte te doen, en een summiere samenvatting daarvan als persbericht uit te sturen. In dit persbericht (attached Persbericht) hield ik in feite nog steeds het meest belastende deel van de vuile was binnen. Andersom is de Koninklijke familie naar mij weinig hoffelijk geweest in al die jaren. En dan druk ik me nog netjes uit.

Anderhalve week na de aangifte ben ik persoonlijk nog eens langs gegaan om aan de balie van het politiebureau aan de Prinsengracht te vragen wat de status is van de verwerking van mijn aangifte. Dat lag volgens de welwillende agenten wat lastig. Formeel zouden ze wel iets moeten doen met de aangifte, maar niemand in Amsterdam was dat van plan.

Overigens zijn er in de maanden na mijn aangifte wel veel tegenslagen geweest bij de politie in Amsterdam, wat wellicht verklaart waarom ze niets met de aangifte deden. Ze hadden vast iets anders aan hun hoofd. Ook daar maak ik me zorgen over.

Lees deel 3: Politie en AIVD hebben niets van mij.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Media, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to De politie neemt geen aangiftes aan (deel 2)

 1. waarom schreeuwde ik niet?!

  ik was 9 jaar
  ik was alleen en kwetsbaar
  op de manier waarop jij naar me keek was niet goed
  op de manier waarop jij me betaste was niet goed
  ik wou wel schreeuwen maar ik durfde het niet
  ik was bang dat je me zou slaan of mij iets anders aan zou doen
  ik kwam tuis met betraande ogen en vertelde me moeder wat er was gebeurd
  die sterke vrouw die ik zag huilde tot haar tranen op waren
  het deed zo’n pijn om mijn verhaal te vertellen bij de politie maar het moest!!
  ik voelde me vies en na 100 keer gedoucht te hebben besefte ik dat die viezigheid die ik voelde binnen zat die buiten begonnen was
  jij hebt me zo veel pijn gedaan
  je hebt mijn vertrouwen afgenomen alsof het niks was
  ik zal je nooit vergeven wat je ook doet

 2. DoeNormaalJoH says:

  Politie die niet meewerkt tegen deze geraffineerde criminaliteit is zo ongeveer een hoeksteen van gangstalking.

  “Looting, vandalizing, break-ins, maiming, torture & repercussions-if-one-tells, all under the watchfull eye of law-enforcement.” Is niet alleen een uitspraak van een staatsman die de huidige werkelijkheid wel omarmt, het is een bondig samengevat hoe de geschiedenis gangstalking in Nederland gaat beschrijven. Men zal zich later verbazen hoe pruiken, pers en politie zolang wegkeken van de wrede electronische holocaust die (tussen 1 & 60 Ghz.) onder hun neus plaatsvond (en plaatsvindt). Het decaden oude ‘niet-meten-wel-voor-gek-verklaren’-doctrine is ingehaald door het internet, de keizer staat in z’n blootje.

 3. Wauten-waus says:

  Ach gut, gaan we nu al mijn opgeslagen comments die je in het verleden niet doorliet vooralsnog wel doen? Don’t tease me waus, want ik sta weldegelijk binnen de kortste keren daar op je stoep. En ik ga er nog voor zitten ook…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.