Afspraak in de De Jaren

Op 20 juli sprak ik af met Micha Kat, om eens een koffie te doen in café De Jaren in Amsterdam. Ik volg al jaren zijn website en eindelijk zouden we mekaar spreken om kennis te maken. Voor mij stond het vantevoren vast dat er ‘stille aanwezigen’ zouden zijn, ergens in het café, dus ik had mijn camera klaar in mijn tas.

SAM_0635Halverwege de eerste koffie spotte ik mijn achterbuurman in het café, die toen stilletjes en alleen het pand ging verlaten. Zij zijn het, die recent mijn tuin verwoestten. Zij zijn het, die lachend roepen “dat ik dan maar de politie moet bellen, he!”, wetende wat mijn situatie is. Natuurlijk heb ik hem op de foto gezet. En zelfs met ouderwetse negatieven, zodat niemand kan zeggen dat ik het gefotoshopt heb. Het enige jammere was, dat Micha hem niet zelf heeft zien lopen. De foto’s zijn overtuigend.

Hierna bleef ik onrustig (sorry Micha!), want er zouden nog luistervinken kunnen zijn en die herkende ik niet om ons heen (soms vallen ze op). Ik maakte dus nog wat foto’s van wat aanwezigen. Dat leek een goed idee.

SAM_0639Bij het ontwikkelen bleek dat iemand een apparaatje gebruikt had, waarmee je foto’s mislukken. De foto’s die moesten mislukken zijn geheel “wit/blanco” op de negatieven.  Gelukkig heb ik een camera, waarmee niet het hele rolletje verpest wordt, maar alleen de foto die op dat moment gemaakt wordt. Dat scheelt.

Lees hier meer over buurt stalking voor Bee.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Privacy and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.