* * * Bewijs: En wat doet Boer & Croon? Partner ontkent expliciet. En erkent dus dat er iets te ontkennen valt! (deel 1)

Demmink JIn 2007 ben ik aan het werk gegaan als management consultant bij Boer & Croon. Dat ging in eerste instantie helemaal goed en men was zeer tevreden over mijn resultaten. Een half jaar nadat ik daar in dienst kwam, zette ik mijn nieuwe functie op Linkedin. Een week later zat er al een meneer te praten bij een manager, waarvan ik helaas het gezicht maar voor een derde kon zien: donker kort haar, keurig pak, brilletje. Ik was bang hem te herkennen en dat beviel me niet. Dus ik deed navraag bij het secretariaat, naar ‘wie er in gesprek was met’ mijn manager. “Dat is meneer Demmink, van Justitie. Ken je die niet? Die is recent wel in het nieuws geweest hoor” [lachten ze].  Ik besloot maar snel op een andere verdieping van het pand te gaan zitten, met een vage hoop dat hij het niet door zou hebben, dat ik daar aan het werk was.

Vanaf die week veranderde er van alles op kantoor voor mij. Ineens was ik niet meer zo populair. Ineens kreeg ik minder positieve feedback. Anderhalf jaar later ben ik er weg gegaan. Ontslagen. Enkele collega’s vertelden me, dat ze het niet snapten. Op de een of andere manier moest Boer & Croon mij zo behandelen, hoewel ze dat zelf niet wilden, leek het! Kennelijk heeft een Nederlands bedrijf weinig keus, als Justitie of de AIVD voor de deur staat met allerlei verzoeken. Zij snapten in ieder geval niet waar het om ging.

Formeel wordt dat natuurlijk ontkend. Maar de ontkenning is eigenlijk een erkenning, als je er even wat langer over nadenkt (zie e-mail van partner Boer & Croon, Partner email).

Lees ook deel 2 (link), want dit verhaal is nog lang niet afgelopen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Demmink, Justitie, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to * * * Bewijs: En wat doet Boer & Croon? Partner ontkent expliciet. En erkent dus dat er iets te ontkennen valt! (deel 1)

 1. kaskaas says:

  als die gast je mailt dat ie van niets weet, dan weet ie het dus wel, zeke weten! ik ken dit soort lui. als ze echt niets zoude weten, dan zouden ze gewoon bezorgd contact met je opnemen. maar ze weten het dus. en ze zeggen van niet, want ze plassen in de broek voor trix en die bvd mannen van haar.

 2. kaskaas says:

  bernard had ook altijd wat lui van die rare klaplopers die voor hem van alles deden wat niet mocht, want de oranje die komen met alles weg. das al zo sinds mijn opa, die zei dat al. en zo is het nog steeds. en veel mensen geloven dat het leuke mensen zijn. nou, veel ,mensen weten ook van de oorlog van wilhelmina en bernard. en veel mense weten ook van maxima e haar vader in brazilie en al die mensen die ze daar dood maakten.maar de mensen vergeten dat vaak. maar niet iedereen vergeet dat. als je het zelf gezien hebt vergeet je het niet meer. lees biesemanen dan weet je genoeg. zo is het echt.

  http://gpdhome.typepad.com/boeken_royalblognl/2011/05/biesemaat-belooft-weer-oranje-geheimen-te-onthullen.html

 3. kaskaas says:

  Argentinie dus. De junta. Daar zijn ze nog niet klaar met Zorregieta.
  http://plazilla.com/onthullend-de-rol-van-jorge-zorreguieta-in-de-vuile-oorlog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.