Stadsherstel, surveillance is dan makkelijk

DSCN4253De overheid heeft ervoor gezorgd dat ik in de buurt volledig ingekapseld word door buren die mij als ware STASI-agenten in de gaten houden. Op deze wijze kan ieder sociaal contact dat je hebt, gevolgd én benaderd worden. In deze tijd hebben we immers sociale contacten: a) op het werk, b) via de sociale media en c) in de buurt.

Hieronder doe ik opnieuw een onderdeel uit de doeken, van hoe de overheid greep krijgt op een deel van mijn straat en alles wat er gebeurt. (activiteiten stadsherstel: Stadsherstel)

Stadsherstel  (link to website: http://www.stadsherstel.nl/38/restauraties/)

Stadsherstel Amsterdam zorgt binnen het gebied van de Stelling van Amsterdam
voor het duurzaam behoud van in verval geraakt monumentaal en beeldbepalend
gebouwd erfgoed. Het pdf overzicht van alle activiteiten van stadsherstel (Stadsherstel) laat zien hoe er relatief veel gedaan wordt aan het begin van de Nieuwe Prinsengracht en direct om de hoek bij mij aan de Amstel. Dit zijn toevallig de locaties die goed uitzicht hebben op mijn huis en op waar ik naartoe loop als ik naar buiten ga.

Het pand pal tegenover mijn huis aan de Nieuwe Prinsengracht op 29 is al langere tijd in het bezit van Stadsherstel. In 2011 kocht stadsherstel de panden met de huisnummers 43, 45, 47, 49, 51, 53 (op de kaart wordt dit weergegeven met 1 tekening van een huis, maar het gaat dus om 5 panden naast elkaar). Daarnaast is het pand op nummer 39 in handen van de gemeente. Het pand op de nummers 33-35 is met zekerheid een uitvalsbasis geweest voor de gang stalking agenten, evenals het pand op nummer 19.

Van de huizen die aldus tegen mijn huis aankijken (aan de ‘oneven’ overkant van de gracht) is het grootste deel in handen van de gemeente of aanverwante instanties zoals stadsherstel. Nogmaals, ik besloot in december 2000 om dat wat ik gezien had in Bangkok met niemand te delen. Maar omdat ik mij in de loop der jaren juist meer bewust werd van wat er misgaat in Nederland en de omvang daarvan, breng ik het nu wel naar buiten.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.