Een open riool, dat is wat ze willen

Hoe gaat dat in zijn werk gang stalking? Op professionele wijze wordt iemand jarenlang gevolgd op alle aspecten in het leven, waarbij met enige regelmaat ondermijnende acties worden opgezet. Men richt zich vaak op meerdere aspecten van het leven, zoals de loopbaan, de woonomgeving, de vriendenkring, de gezondheid en het gevoel van veiligheid. Hieronder wordt nog een actie beschreven: het open riool.

DSCN1991Links ziet u een foto van mijn kelder, met vocht onder de riolering en in de hoek.

Mijn kelder is altijd keurig droog geweest. Sinds een jaar heb ik ernstige vochtproblemen in de ruimte boven dit punt. De schade is aanzienlijk. Wat blijkt? Meer dan een jaar geleden is een partij (via een luik bij mijn bovenburen) in mijn kelder geklommen en heeft twee gaten in de rioleringsbuis van het pand geboord.

Er is dus ingebroken om een soort van open riool in mijn kelder te creeren. Dat heb je pas door, nadat het rioleringsvocht via de muren in het huis ‘omhoog is getrokken’ en er al aanzienlijke schade is. Gelukkig heeft de VVE (e-mail VVE) het euvel ondertussen verholpen. De ergste stank is weg, maar de vochtplekken en schimmel zijn nog niet uit de muren van mijn huis weggetrokken. Het venster (begane grond) is nog steeds te nat om te herstellen. Echt stijlvol. Mijn bovenburen weten van niets en het is niet bekend wie dit gedaan heeft (e-mails). Ik heb een donkerbruin vermoeden dat ook u hieraan meebetaald via de belasting. Net als in de middeleeuwen.

Ondertussen heb ik aangifte gedaan van dit voorval (aangifte riolering). Bij het doen van de aangifte werd ik overigens herhaaldelijk uitgedaagd ‘bedreigende taal’ te uiten. Tja, ik glimlach dan maar en vraag me af door wie de politieman aan de balie getraind is.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.