Een roestig spijkerbed slaapt slecht (NL and UK summary)

10398652-roestige-spijkers-op-een-witte-achtergrondNederland heeft geen last van slechts drie roestige spijkers. Ik zou het eerder een spijkerbed noemen. Het is behoorlijk oncomfortabel en het ziet er slecht uit. Hoe lang duurt het voor een volk van dat bed opspringt? Ik zie 10 lelijke spijkerbommen, waarvan ik niet geloof dat ze rustig zullen blijven liggen tot de volgende generatie. Ze staan op scherp.

The Netherlands is asleep, on a bed of nails. Ten scandals are difficult to remain covered-up. The problems are: 1. Murder of Marianne Vaatstra; 2. Joris Demmink; 3. Zandvoort pedophile files and ‘Hofnarretje’;  4. the euro-crisis; 5. Pedophile club Martijn; 6. the Care system (Child care etc); 7. Maud Oortwijn; 8. Freedom of Press; 9. Ministry of Justice, 10. The deaths of both Maarten van Traa and Pim Fortuijn and also 11. Koos H.  Given who we are, it takes three wake-up calls to awaken the Dutch population.

 1. Marianne Vaatstra: Iemand heeft zojuist 18 jaar cel gekregen voor de verkrachting en moord van Marianne, zonder deugdelijk politie-onderzoek. Hierbij heeft zijn eigen advocaat alles gedaan om de verdachte niet goed te verdedigen. En 18 jaar is lang. Er is veel ontlastend bewijs in handen van burgers die het er niet zomaar bij laten zitten. Hoe kan het dat de mainstream media hier met geen woord over rept?
 2. Joris Demmink: De voormalig SG van Justitie wordt al >15 jaar in verband gebracht met pedoseksuele activiteiten. Na vele pogingen in nieuwe en traditionele media is de kwestie nog steeds niet opgelost. Hij wordt beschermd en treedt beschermend op voor de Koninklijke familie. Ook in het buitenland is er nu aandacht aan besteed. Het is allemaal oud nieuws, want het OM weet dit al jaren, maar is bang om zelf iets te doen.
 3. Zandvoortzaak en ‘t Hofnarretje: De Morkhoven groep uit België heeft in Zandvoort een uitgebreid dossier gevonden met pedoseksueel materiaal (ook van Manuel Schadwald). Na dit jaren geleden aan de orde te hebben gesteld bij de Belgische Justitie, met het verzoek dit te delen met de Nederlandse Justitie, is er weinig mee gebeurd. Ook niet na brieven aan Beatrix. Dat kan zo ineens veranderen.
 4. Euro-economie: Nederland is medeoprichter geweest van de Benelux, voorloper van de Europese Unie. Dit was in zoverre een succes, dat vele landen zich aansloten en mee wilden doen. Desondanks hebben wij te weinig weten te profiteren van de EU. Ik weet niet waarom. Ik weet niet waarom wij met een slechte gulden-euro wisselkoers in de euro zijn gestapt. De miljarden die we daarna in de pot gedaan hebben, zijn niets bij het kapitaalverlies van dat ene moment. Wie-o-wie heeft hier voordeel uit gehaald?
 5. Club Martijn: De Nederlandse burger snapt niet hoe het kan. In het buitenland wordt dit openlijk aan de kaart gesteld. Deze bom zal ontploffen, omdat op dit moment internationaal de indruk ontstaat dat Nederland tolerant is ten aanzien van pedoseks. De tolerantie van het volk gaat niet verder dan een discussie over hoe ‘we’ moeten omgaan met die lastige jaren in de pubertijd. Laten we eerlijk zijn: politiek Den Haag laat de Martijn-discussie bestaan en de rest van het land schaamt zich dood.
 6. Hulpverlening: In de media lezen we over geweld tegen ambulancepersoneel, wat een argument is om alle hulpverlening beter te beschermen tegen burgers. We horen minder over geweld door hulpverleners, zoals bij politie, asielzoekerscentra, jeugdzorg en GGZ. Steeds meer mensen komen –tegen de eigen zin- in handen van een vorm van hulpverlening en worden hier niet altijd beter van. Dat blijft lang onderhuids rotten.
 7. Maud Oortwijn: Ik word >12 jaar achtervolgd door diverse instanties, omdat ik helaas de Koninklijke familie betrappen moest in een ‘compromitterende situatie’. Hoewel ik besloot niets te doen met deze kennis, hebben zij hun positie gebruikt om bijna al mijn grondrechten te schenden. Een grof schandaal. Omdat het jarenlang speelt en velen meededen, is het bekend bij >1000 insiders. Dit is niet stil te houden.
 8. Beperkte persvrijheid: Zowel journalisten in de traditionele media als in de nieuwe media voelen zich niet langer vrij om grote kwesties naar buiten te brengen. De traditionele media verwordt langzaam tot bijna een propagandamachine. De nieuwe media is bang gemaakt, waardoor mensen die in de traditionele media genegeerd worden, ook in de nieuwe media met een zekere terughoudendheid behandeld worden.  Als de stemming omslaat door één van de eerder genoemde punten, kan de houding van een jarenlang kort gehouden journaille ook ineens omslaan. Dat zou goed zijn.
 9. Ministerie van Justitie: De afgelopen 15-20 jaar zijn er vele misstanden geweest in en rondom het ministerie van Justitie. Dat was al lang voor Opstelten aantrad. Daarom wil ik het nogmaals als apart punt benoemen. Misstanden variëren van gerechtelijke dwalingen tot illegale opsporingsmethoden die onze rechten verregaand schenden. Alleen een Waarheidscommissie kan de puinhopen van 20 jaar wanbeleid opruimen.
 10. Koos H: Natuurlijk is de man geen lieverdje. Maar als hij na zo lang vastzitten, Peter de Vries op bezoek krijgt -verborgen camera- in zijn cel, om het volk te laten zien, dat Koos H niet wíl deugen, dan is er meer aan de hand. Koos H mag nooit meer naar buiten. Ach, eigenlijk is Koos H de enige spijkerbom, waarvan ik denk dat ie niet afgaat. De doofpot is hermetisch afgesloten.     …. Er staan aldus 9 bommen op scherp.

Als er drie spijkerpakketjes vlak na elkaar opengaan, dan komt Nederland in een nieuwe ontwikkelingsfase. Ik weet dat er 9 op scherp staan. Geen ambtenaar wil ze ontmantelen en geen ambtenaar gaat iets doen om de boel op te lossen. Echter, als er drie vlak na elkaar afgaan, dan zal de rest normaal ontmanteld worden. Iets met een haan en 3 keer kraaien. Mensen, laten we de rotzooi snel opruimen, zodat we verder kunnen met dit land.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Een roestig spijkerbed slaapt slecht (NL and UK summary)

 1. Erg goed artikel dit Maud.
  Een mooi overzicht.

  Om bij die 11 spijkers nog wat toe te voegen, Jasper Steringa kreeg 18 jaar voor verkrachting en moord, maar Sander Vreeswijk kreeg slechts 3 jaar voor hetzelfde delict voor de moord op Millie Boele, omdat hij politie agent is. Nu zal niemand last hebben van een politie agent minder, wat slechts minder boetes betekend voor de vele kutsmoesjes, maar met een boer in de gevangenis zijn honderden dieren zonder verzorging.

  Dit land is er veel ernstiger aan toe dan je beschrijft Maud.
  Dagelijks is er meer dan 3 uur propaganda voor politie op de televisie, terwijl aangiftes doen zinloos is en politie de meeste criminaliteit veroorzaakt. Als je fiets of camera wordt gestolen, is dat door de hoge prijs van harddrugs, of omdat iemand niets meer te eten heeft door de boetes. En ik geloof ook dat Jasper Steringa onschuldig is aan de moord op Marianne Vaatstra, Wim Dankbaar is een uitstekende onderzoeker die mij regelmatig verraste met een juiste positie ten aanzien van zaken die hij onderzocht en wordt zelfs in de VS als belangrijke autoriteit gezien voor de moord op JFK, al meen ik persoonlijk dat Wim Dankbaar niets van de politieke achtergronden van de moord op JFK begrijpt. Maar dat wordt off topic hier.

  Wat voor mij zo ontzettend eenvoudig is, dat is altijd zo moeilijk uit te leggen aan mensen in dit land. Hoe kan ik dit opnieuw pogen?
  Ik poog het zo: Als een politie agent een minderjarig meisje verkracht, vermoord, vervolgens begraaft in zijn tuin, terwijl er vele duizenden Euro’s worden uitgegeven voor onderzoek naar de moordenaar van het vermiste meiske, waarna deze politie agent, Sander Vreeswijk, wordt betrapt omdat een collega agent zich als sex-object laat gebruiken door de politie agent, want zo kwam dit aan het licht, dan is dat vele malen ernstiger dan een boer die een meisje verkracht en vermoord.
  Dat is nog maar een begin.
  Strafbaar hier, is de rechter, de griffier die getuige is maar geen aangifte doet, ook de andere getuigen.

  Wat nog erger is dan dit, is mannen in dit land die niet eens weten waar dit over gaat, maar wel weten wie de goals heeft gescoord in voetbalwedstrijden, terwijl ze dan voetbal oorlog noemen. Als je verteld, pedofilie is een typische eigenschap van politie agenten, dan zijn ze verrast, want ze zien niet dat er 5 uur elke avond propaganda is op TV voor politie, de Hermandad, die meer Joden heeft vermoord in 1940-1945 dan de NSB.

  Tsja, hoeveel roestige spijkers hebben we dan?
  Van de hoeveelheid politie agenten in dit land kan je wel 20 spijkerbedden bouwen.

  Dit is wat de Heer Jezus Christus over deze situatie te melden had:
  “Doch Ik zeg u: Zo wie te onrecht op zijn broeder toornig is, die zal strafbaar zijn door het gericht; en wie tot zijn broeder zegt: Raka! die zal strafbaar zijn door den groten raad; maar wie zegt: Gij dwaas! die zal strafbaar zijn door het helse vuur. Zo gij dan uw gave zult op het altaar offeren, en aldaar gedachtig wordt, dat uw broeder iets tegen u heeft; Laat daar uw gave voor het altaar, en gaat heen, verzoent u eerst met uw broeder, en komt dan en offert uw gave. Weest haastelijk welgezind [jegens] uw wederpartij, terwijl gij nog met hem op den weg zijt; opdat de wederpartij niet misschien u den rechter overlevere, en de rechter u den dienaar overlevere, en gij in de gevangenis geworpen wordt. Voorwaar, Ik zeg u: Gij zult daar geenszins uitkomen, totdat gij den laatsten penning zult betaald hebben. [Mattheus 5:22-26]

  Uw broeder “crimineel” noemen is hetzelfde als uw broeder “dwaas” noemen.
  De bergrede bevat nog veel meer uitleg over het misdadig gedrag van politie en andere justitie personeel, dus misschien troost het te weten dat ze gaan geoordeeld worden met het helse vuur.

  Daarmee gezegd hebbende, Justitie is de eerste verdachte voor de verkrachting en moord op Marianne Vaatstra, want welk motief heeft politie anders om die doofpot eromheen zo agressief te ondersteunen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.