Opnieuw Nederlandse pedocratie als item op russische TV

Na de VN, de VS en Turkije, begint nu ook rusland de Nederlandse problemen van de pedocratie uit de doeken te doen. Hoe lang duurt het voor de mainstream media in Nederland het volop durft, ook zonder los te laten?

Helaas kan dat ook in Turkije slecht aflopen, zoals met de Turkse aanklager Murat Gok. Dit suggereert opnieuw dat er meer belangen op het spel staan, dan al dan niet een ‘rustig pensioen’ voor de heer Joris Demmink. Ik heb meer dan een donkerbruin vermoeden. Iedere wakkere journalist snapt ondertussen dat Demmink slechts het topje van de ijsberg is: een bliksemafleider.

Dit is al jaren bekend in politiek Den Haag en het Nederlandse bedrijfsleven. Wie zal de boel opruimen? Ook de nieuwe media durft het niet aan. Hoe groter de stanklucht, des te minder mensen het putdeksel durven lichten. Van veraf is dat veiliger. Maar als we wachten tot buitenlandse journalisten of politici de doorbraak verzorgen, is dat voor ons land een extra nederlaag. Het is niet goed voor onze positie op het wereldtoneel.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Video | This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politiek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.