Laat die kinderen met rust!

“Telegraaf: Emotionele ravage zedenzaak blijft groot

De gevolgen van het stelselmatige kindermisbruik door Robert M zijn onverminderd groot en ingrijpend. Dat is het Amsterdamse gerechtshof de afgelopen 3 zittingsdagen van het proces in hoger beroep tegen M. gebleken. Ouders van misbruikte kinderen zijn emotioneel en vaak ook maatschappelijk in een vrije val geraakt door de zaak. …leest…. “

angrybaby2Mijn posting van een maand geleden is helaas nog uiterst relevant. Ik vermoed zelfs dat advocaten en hulpverleners als opdracht hebben om die ouders helemaal de armoede en psychologische ellende in te zuigen, om te voorkomen dat ze zelfstandig gaan nadenken en beseffen wat er echt gebeurd is. Dat alles om ervoor te zorgen dat niemand van hen onafhankelijk onderzoek gaat doen. Die kinderen zijn niet ziek: het systeem is ziek. Die ouders hebben geen psycho-bemoeienis nodig: de onderste steen moet boven. Helaas worden de psychologen weer eens ingezet om gezonde mensen de ellende in te praten. Schande. En de verantwoordelijke bestuurders wordt geen kritische vraag gesteld. Waarom?  Onder het mom van helpen, worden de verkeerde mensen gevangengezet, namelijk: de kinderen door hun hulpverleners.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Media, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.