KN: Nederlandse dagbladen zwijgen over Demmink-email

Onderstaande artikel staat vandaag in het Katholiek Nieuwsblad.

Nederlandse dagbladen – ook die bereid waren breed uit te pakken als het ging om kindermisbruik in de katholieke Kerk – volharden in een bevreemdend stilzwijgen over de email met nieuwe belastende informatie over Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van Justitie tegen wie internationaal verdenking bestaat van kindermisbruik. Deze email is in handen van website De Demmink Doofpot. Katholiek Nieuwsblad maakte als eerste melding van het bestaan van die email, en in de papieren editie maken we er deze week de balans van op.

Simpel nieuwsfeit

Ook het Algemeen Dagblad zwijgt nu, hoewel het bestaan en de authenticiteit van de email en de belastende informatie erin bevestigd is door Pieter Omtzigt, het CDA-Kamerlid aan wie de email gericht was.   lees verder in het Katholiek Nieuwsblad…

mail_aan_omtzigt Thailand Demmink

Op de website Niburu wordt bovendien een e-mail getoond met een reactie van CDA-politicus Omzigt op deze e-mail. Hieruit blijkt maar weer eens dat ambtenaren zelf ook niet meer snappen waarom dit zo lang door kan gaan. Onderling bespreken zij hoe schandalig ze de diverse doofpotten vinden in de hoop dat iemand het oppakt. Ondertussen blijft de ambtenarij meewerken aan het afdekken van ieder schandaal.

Ik begrijp de frustratie van het Katholiek Nieuwsblad, omdat ik een wellicht nog grotere frustratie ken. Zelfs de nieuwe media wil mijn verhaal niet opschrijven, omdat men bang is voor gerechtelijke stappen….  Hoever zijn we heen als land? Te ver om het te negeren. Net nog dichtbij genoeg om met een flinke sprint weer thuis te zijn.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.