Bevestiging: Demmink had inderdaad contact Thaise jongens

De volgende quote is afkomstig uit een gesprek dat de hoofdredacteuren van de Gay Krant en Panorama met Demmink hadden, 19 okt 2003.   …persoonlijker wordt zijn relaas als hij bekent dat hij -vanwege alle roddels die over hem worden rondgestrooid- nooit op vakantie naar Thailand durfde, “En dat terwijl de cultuur van het land me bijzonder trekt. In 1981 heb ik ooit een overstap gemaakt op Bangkok, maar verder dan de luchthaven ging ik niet. Hetzelfde geldt voor een bestemming als Sri Lanka. Juist in mijn positie moet ik elke schijn vermijden. Ik ben niet achterlijk.”

Demmink JDus: Demmink beweerde al jaren niet in Thailand te zijn geweest, om geruchten te voorkomen.

Gelukkig komt er nu steeds meer naar buiten, zoals de berichten hieronder.

KN: Uitgelekte email levert nieuwe getuigenis over Demmink

“Zij vertelde ons dat het haar bijzonder geërgerd had afspraakjes te moeten regelen voor Demmink met jonge, minderjarige mannen – het staat mij bij dat het vooral om jonge mannen ging uit Thailand.”

Deze herinnering betreft een ontmoeting van ongeveer twintig jaar geleden met iemand die een naaste medewerkster van mr. Joris Demmink was geweest, de topambtenaar van Justitie die al sinds jaren beticht wordt van kindermisbruik. Het staat in een uitgelekte recente e-mail afkomstig uit een betrouwbare bron die gericht is aan een lid van de Tweede Kamer. De email is in handen van website de Demmink Doofpot en Jan Poot zinspeelt er vanochtend op aan het einde van zijn advertentie in het Haarlems Dagblad.

Een persoonlijk assistente van Joris Demmink moest voor hem afspraken regelen met minderjarige jongens. Dat gebeurde toen Demmink directeur generaal buitenland op het Ministerie van Justitie was. De vrouw deed hierover haar beklag tijdens een dienstreis met ’topambtenaren, waaronder Rita Verdonk, naar Engeland. Eén van hen heeft onlangs het in de Demmink-zaak zeer actieve CDA-kamerlid Pieter Omtzigt  in een mail geïnformeerd.

lees alles in het KatholiekNieuws en op de site van DemminkDoofpot.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Demmink, Justitie, Media, Pedonetwerk, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Bevestiging: Demmink had inderdaad contact Thaise jongens

  1. oceany says:

    De mail is verwijderd uit Dropbox?

  2. Pingback: Het Verstopte koninklijk schandaal | maffialand

  3. Gerrit Tienkamp says:

    Reblogged this on Gerrit Tienkamp and commented:

  4. Pingback: BREAKING! ZAAK-MAUD OORTWIJN REVISITED MET IN DE HOOFDROL: KEVIN SPACEY!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.