Morkhoven in Belgie

Dit is hoe het werkt in ons land en in Belgie. Vervloersem heeft recent bekend gemaakt dat hij zeer belastende informatie heeft over het Nederlandse Koningshuis. Slechts enkele dagen later worden zijn veelbezochte websites offline gehaald. De Belgische pers is al onder controle gebracht, maar via het internet weet de oplettende burger de juiste info nog wel te vinden. Ikzelf heb nooit pedo-jager willen worden, maar op dit moment is de situatie in NL en BE dusdanig, dat als je voorstander bent van een civil society (rechtstaat met burgerrechten en actieve burgers) dat je alle pijlen bijna vanzelf richt op een pedonetwerk dat kennelijk vertakkingen heeft in alle delen van onze samenleving.

Dit is veel meer dan een club kinderseks liefhebbers. Een bestuurlijke elite vecht tegen burgerrechten en zal de strijd spoedig verliezen. Ik twijfel nog of het goed is voor ons land als alle vuiligheid naar buiten komt, want van dat imago komen we niet snel weer af.  Wij zijn toch een te mooi volk om op deze manier te kijk gezet te worden. Ik hoop nog steeds op een elegante oplossing.

vervloesem-opnieuw-in-cel-voor-zedenfeiten-id2494509-1000x800-n

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Pedonetwerk, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Morkhoven in Belgie

  1. Vogeltje wat zing je laat says:

    Is Marcel Vervloesem niet ook controlled opposition? Weet niet zeker. Meestal zijn de bekende activisten controlled opposition. Daar gaan mensen dan heen als ze problemen hebben, helaas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.